Paranormaal therapeut & Geestelijk genezer

Mijn naam is Coby Nuis
In 1998 ben ik begonnen met de opleiding Aroma Therapie, dit was voor mij de start van vele opleidingen en cursussen, zoals Acupressuur, Kleuren Therapie, Bach Bloesems, Ontspannings technieken met Cranio Sacraal, Chakra en Aura Healing, Voetreflex, Touch For Health, Sport verzorging en Klassiek Masseur, Parapsychologie.

Opleidingen
In 2005 heb ik me laten testen bij de NVGN. Dit was de beroepsvereniging voor magnetiseurs. Een testcommissie bevestigde dat ik kan magnetiseren. Ik werd aangenomen en kon toen starten met de 4 jarige HBO opleiding aan het Estercollege. Daar hadden we onder andere vakken als medische basiskennis, psychologie, psychopathologie, sociologie, gesprekstraining en natuurlijk de vak gerelateerde vakken. We mochten stage lopen bij collega's van de NVGN om zo het geleerde onder toezicht in de praktijk te brengen. De opleiding heb ik afgesloten met een diploma. In 2014 heb ik mijn EHBO diploma gehaald.

Diploma's
En in 2015 heb ik bij MKB en PSBK CIPION gedaan. In 2016 heb ik mijn diploma CAM therapeut gehaald. Daardoor ben ik een geregistreerd therapeut.

 

Diploma's/Qualifications
 Energetisch Therapeut
 Sportverzorging & Massage
  2015 PSBK
  2015 CIPION
  2015 MKB
  2016 CAM therapeut